GooVerCNC

 

Sinds mijn 18de levensjaar kwam ik via het onderwijs in contact met mijn eerste CNC ervaring.   Ik was meteen verkocht.

Snel ging ik thuis aan de slag om mijn eerste CNC machine te gaan bouwen vanuit een snijplotter.

Al gauw bleek dat dit niet de nodige precisie had en een onbegonnen werk.

Echter de microbe liet me niet los, ik ging aan de slag met koop onderdelen tot het volledig ontwerpen en bouwen van een eigen CNC machine.

 

Echter de tijd stond niet stil en ook deze werd afgevoerd voor betere en juistere exemplaren.

Enkele jaren later, en met de nodige kennis in mijn mars, kwam ik in contact met enkele machinebouwers.

Al gauw bleek dat met de vaardigheden van ons beiden, we een unieke en zeer stabiele machine konden bouwen, en dat deden we ook.

 

Dit bracht ons in staat, volledig op maat producties te gaan maken.

 

Echter technologie en kennis staan niet stil.   Een laser snijder, ik hoorde er vaker en vaker van.

Ook hierin ging ik me verdiepen en met de kennis vanuit het bouwen van een CNC kwam ik al gauw ook tot de eerste resultaten.

De enige tekortkomingen die ik had was het software gebeuren.  Na een zoektocht en het leggen van contacten met software ontikkelaars, kon ik ook dit struikelblok overwinnen.

De dag van vandaag bouwen we zeer stabiele, gebruiksvriendelijke en unieke lasersnijders.   Door zijn Nederlands, franstalige software kunnen we ons dan ook uniek noemen.

Het software pakket groeit nog steeds al zijn de mogelijkheden nu al enorm.

 

En U raadt het al.    3D printing, dagelijkse kost in de media.   Ook wij konden niet bij de pakken blijven zitten.   We kochten een 3D printer van een degelijke kwaliteit om research op te gaan doen.  

Al gauw bleek deze printer wat tekort komingen te hebben.  Zo kon hij niet fijner dan 0.15mm en zat je vast aan de parameters van de software.

We besloten dus op basis van deze machine zelf aan de slag te gaan met onze eigen ontwikkeling.   Enkele maanden later was hij geboren, onze DREAM FACTORY1.

Een Open source 3D printer die in staat is te printen met verschillende filamenten, ABS/PLA/EVA/Flex PLA/HIPS/Nylon/....

 

Door constante verbetering en research wilden we ook klanten die geen tijd konden investeren in hun printer gaan ondersteunen.

De Dreamfactory 2 en 3 konden niet uitblijven.  

Een groeiende markt betekent uiteraard ook een concurrentiële markt.

Om ons aandeel in deze stagnerende markt te verstevigen werd beslist niet stil te blijven zitten, kortelings lanceren we onze Dream Factory UV en Dream Factory 4.

Beide toestellen zijn een mijlpaal in de 3D printing wereld en zullen hoge ogen gaan werpen, daar zijn we zeker van. 

 

Naast ontwikkeling en het bouwen van deze machines, ben je uiteraard bij ons ook steeds welkom voor service en onderdelen.

 

GooVerCNC, uw partner in CNC, Laser, 3D en 2D printing machines.